• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کوفته برنجی

нαѕту

کاربر ويژه
[h=2]کوفته برنجی
fcbf62b9d11.jpg
[/IMG]
مواد لازم


  • لپه پاككرده و خیسانده: یكدوم پیمانه
  • برنج آبكش شده: یك پیمانه
  • تخممرغ: 3 عدد
  • پیاز: 4 عدد
  • گوشت چرخكرده: 500 گرم
  • جعفری ساطوری: 3 قاشق سوپخوری
  • مرزه ساطوری: 2 قاشق سوپخوری
  • ترخون: 2 قاشق سوپخوری
  • روغن: یكدوم پیمانه
  • آبلیمو: یكدوم پیمانه
  • زعفران حل شده
  • نمك، فلفل و زردچوبه
  • رب گوجه: 2 قاشق سوپخوری سرپر
  • سیر: 2 عدد
  • گوجه برغان، آلوچه جنگلی یا برگه خیسكرده: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - لپه را به همراه 2 لیوان آب و یكچهارم قاشق مرباخوری نمك 30 دقیقه بپزید، سپس آن را آبكش كنید.

2 - تخممرغها را با هم مخلوط كرده و ادویهها را به آن بزنید.

3 - یك پیاز رندهشده را به همراه گوشت چرخكرده، سبزیها، لپه و برنج نیمپخته را به آن اضافه كنید. 20 دقیقه آن را ورز دهید تا جایی كه مواد به صورت یك خمیر چسبناك درآید.

4 - در یك قابلمه رب گوجه را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.

5 - لپه و پیازداغ بالا و آب را به آن اضافه كنید.اگر تمایل داشتید به آن چند عدد برگه یا آلو برغانی اضافه كنید و اجازه دهید تا كاملا آب به جوش آید و غلیظ شود. ادویه به آن بیفزایید آب را بسیار خوشمزه و طعمدار كنید.

6 - دست را كمی مرطوب كنید و از مایه گوشت به اندازه یك پرتقال بردارید و كف دست آن را كمی باز كنید از گوجه برغان یا آلوچه وسط آن گذاشته و مجددا مواد را ببندید و در دست آن را كاملا گرد و بدون ترك كنید.

7 - حرارت زیر قابلمه را متوسط رو به تند كنید و سپس كوفتهها را بیبندازید. دقت كنید به محض انداختن از آب با ملاقه روی آن بریزید.

8 - در قابلمه را نیمهباز بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و پس از نیمساعت آب زعفران را روی كوفتهها بدهید و 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.

9 - دقت كنید آب كوفته تمام نشده و حداقل یك پیمانه آب داشته باشد.

نکته
23.GIF
:

دقت کنید گوشت کوفته حتما باید از مغز ران بدون چربی باشد. چرا که در غیر این صورت چربی موجود در گوشت باعث باز شدن و به اصطلاح وا رفتن کوفتها می شود.
 
بالا