پانته آ
متخصص بخش
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم :
| پنیر خامه ای | 225 گرم | 
| پنیر پارمسان | 1/3 فنجان | 
| سس مایونز | 1/2 فنجان | 
| گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده | 85 گرم | 
| پیازچه خرد شده | 1/4 فنجان | 
| نمک | به مقدار لازم | 
| جعفری خرد شده | 1/2 فنجان | 
طرز تهیه:
درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید و روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.
منبع : sooran.com