کوفته پنیر با گوشت و پیازچه

پانته آ

متخصص بخش


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم :
پنیر خامه ای 225 گرم
پنیر پارمسان 1/3 فنجان
سس مایونز 1/2 فنجان
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده 85 گرم
پیازچه خرد شده 1/4 فنجان
نمکبه مقدار لازم
جعفری خرد شده1/2 فنجان


طرز تهیه:
درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید و روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.
منبع : sooran.com
 
بالا