صبر بر درد، نه از همت مردانه ی ماست درد از او، صبر از او، همت مردانه از اوست مصاحبی نائینی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , December 13 #21 صبر بر درد، نه از همت مردانه ی ماست درد از او، صبر از او، همت مردانه از اوست مصاحبی نائینی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 19 #22 صـد بـار بـگـفتم به غلامان درت تــا آیــنــه دیـگـر نـگـذارنـد بـرت ترسم که ببینی رخ همچون قمرت کـس بـاز نـیـایـد دگـر انـدر نظرت استاد سخن سعدی
صـد بـار بـگـفتم به غلامان درت تــا آیــنــه دیـگـر نـگـذارنـد بـرت ترسم که ببینی رخ همچون قمرت کـس بـاز نـیـایـد دگـر انـدر نظرت استاد سخن سعدی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 20 #23 صبا به شوق در ایوان شهریار آمد / که خیز و سر به در از دخمه کن بهار آمد شهریار
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 20 #24 صبر بر جور رقیبت چه کنم گر نکنم عاشقان را نبود چاره بجز مسکینی باد صبحی به هوایت ز گلستان برخاست که تو خوشتر ز گل و تازهتر از نسرینی حافظ آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , March 20
صبر بر جور رقیبت چه کنم گر نکنم عاشقان را نبود چاره بجز مسکینی باد صبحی به هوایت ز گلستان برخاست که تو خوشتر ز گل و تازهتر از نسرینی حافظ
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , April 12 #25 صنوبر با تهیدستی به دست آورد صد دل را تو بیپروا برون از عهده ی یک دل نمیآیی
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , April 12 #26 صوفی و گوشه ی محراب و نکونامی و زرق ما و میخانه و دردی کش و بدنامی چند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , June 19 #27 صد سال ره مسجد و میخانه بگیری عمرت به هدر رفته اگر «دست» نگیری
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 22 #28 صفای اشک آهم داده این عشق دل دور از گنا هم داده این عشق دو چشمونت یه شب آتش به جون زد خیال کردم پناهم داده این عشق
صفای اشک آهم داده این عشق دل دور از گنا هم داده این عشق دو چشمونت یه شب آتش به جون زد خیال کردم پناهم داده این عشق
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 4 #29 صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ هرچه کردم همه از دولت قرآن کردم
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 11 #30 صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , November 13 #31 صلحست ميان کفر و اسلام با ما تو هنوز در نبردی سعدی