خب دلم برای یک مسابقه ی تولدی قدیمی به سبک بابا هوشنگ عزیزمون تنگ شده! :شاد:
---
به مناسبت تولد باران عزیز در این تاپیک یک مسابقه برگزار میشه.
دوستان ضمن تبریک به باران عزیز میتونند دو رقم آخر شماره شارژ 5 هزارتومانی زیر رو حدس بزنن و برنده ی یک عدد رمز شارژ 5 هزار تومانی ایرانسل شوند.
شماره ی شارژ با حذف دو رقم آخر: --۷۴۶۵۶۶۶۲۷۵۴۹
توجه کنید که هر عزیز فقط امکان حدس سه شماره ی دو رقمی رو داره.
دو رقم اول رمز شارژ نیز حذف شده که نیاز به حدس نیست.
اه اه باز تولد این دختره شد؟ :قهر:
زیاد تحویلش نگیرین پررو میشه :نیش:
بهههههههههههه سوژه ی مورد علاقه خودمه که :50:
تولدت مبارک .... ، ..... ، ..... و غیره :نیش: جان :نیش: (بجای اون جا خالی ها القابی که بهت نسبت دادم رو خودت تصور کن :قلیون: :نیش
امیدوارم همیشه موفق و سربلند و سرافراز و سرافکنده و سرافراشته و سرزن و سرشکن و سرازیر و سربه زیر باشی :نیش:
بلبلان از بوی گل مستند و ما از روی دوست
ساغران از ساغر و ساقی و ما از جام دوست وووووووووووووای من دارم می میرمممم :86::13:
با تمام وجود ممنونم دوستای ناب نایاب من :شاد2:
باور کنید زبونم بند اومده و از خوشحالی بغض کردم. :39: همه ی طراوت بهار و بارون ارزونی قلبای قشنگتون گلای عزیز.
از کافی نت اومدم ببینم چه تولدی دارمممم:14:. از دوستایی که در تب و تاب تولدم بودن و هستن تشکر جانانه دارم. از میترای عزیزم که خیـــــلی خیلی یرای هماهنگی با من و این تولد و... زحمت کشید. از ادمین مهربون که مسابقه طرح کردن و شگفت زده ام و خوشحال و خجولم بی نهایت ممنونم. از دوستایی که توی یاهو pیغام ( p فارسی رو روی کیبورد pیدا نکردم! :نیش2گذاشتن و باز نشد که ببینمشون و از همه ی همه ی همه ی یاران جان بی نهایت ممنونم. روزم با شما زیبا شد.:بغل: کاش خیلی روزا تولد من بود! :شاد:
اگه بخت یار باشه شب میااااام:شاد2: قدردان محبت های خالصانه ی شما. نی نی کوچیکه، بارون:39:
و چ لطيف است حس آغازي دوباره
و چ زيباست رسيدن دوباره به روز زيباي تنفس...
و چ اندازه عجيب است، روز ابتداي بودن!!
و چ اندازه شيرين است امروز
روز ميلاد...
روز تو...
روزي كه تو آغاز شدي!!! بارون عزیزم "تولدت مبارك":icestar::2::84::58::80::14::13::3:
به به به :شاد2:
تولد بارون خانومه :شاد:
خیلی خوشحال شدم :شاد::نیش:
تولدتون رو تبریکــــــــــــــــــ میگم و آرزوی موفیقت دارم واستون :دوست:
کادو تولد رو هم هر وقت پروفایلتونو باز کردین میام اونجا بهتون میدم :بدجنس::فرار:فرارررررررررر