• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و چهارمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور فائزه حسین زاده**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
601-انتقام رو ترجيح ميدي يا بخشش؟​بخشش

602-لوس هستي؟نه خیلی فقط لوس بابام بودم .

603-الان به چی فكر ميكني؟به فاطمه سادات که الان بیشتر از یک ساعته که داره تو حیاط برف بازی می کنه من مثل همیشه بچه رو برای مدرسه حاضر کردم رفته تو حیاط زنگ میزنه مامان مدرسه تعطیله من رو می گی این شکلی شدم .:76:

604-كادو گرفتن رو دوس داري؟بله خیلی

605-ماهواره يا tv؟هیچ کدوم

606-آدم صبوري هستي؟بله زیاد

607-زود به آدما اعتماد ميكني يا زمان نياز داره؟معمولا زود

608-پايه كوهنوردي هستي؟بله اول ازدواجمون قرار بود هر هفته بریم درکه فکر کنم همون یک بار رفتیم .این طوری پایه هستم ها .:خنده2:

609-بي تفاوتي خوبه؟در برخی مواردخوبه

610-بي خيالي چطوره؟من اصلا نمی تونم بیخیال باشم .

611-لقبت بين دوستات چيه؟قبلا گفتم بمب انرژی .

612-نويسندگي رو دوس داري؟بله زیاد

613-خدا رو چطور حس ميكني؟در نفس کشیدن هام

614-چند تا خاله و عمه داري؟4 تا خاله دارم ودوتا عمه که هر دو به رحمت خدا رفتند .

615-روزي چند بار مسواك ميزني؟معمولا سه بار

616-تا حالا از خدا معجزه ديدي؟ تو چه موردي؟ (در رابطه با خودت)بله نمی تونم بگم

617-با آدمي كه بخواد تو رو بپيچونه چطور برخورد ميكني؟می پیچونمش.:77:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FHWhXpVa

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
618-تا حالا به ماشيني لگد زدي صداي آژيرش بلند شه؟​بله

619-ناپلون میگه : ازدواج پایان تمام عشق هاست. چقدر با این گفته موافقی؟تا حدی

620-مستجاب الدعوه یعنی چی؟کسی که نفسش حق باشه وهر دعایی بکنه مورد اجابت خداوند قرار بگیره .

621-پای بیلیارد هستی؟بلد نیستم

622-تا حالا كسي را كه خوابه اذيت كردي؟بله

623-در مورد آرش کمانگیر چی میدونی و نظرت راجع به اون چیه ؟

624-بالاتر از سیاهی چه رنگیه ؟:تعجب2:

625-حیای گربه در هنگام باز بودن درب دیزی کجاست؟:سوت:

626-آتش نشانی آتیش بگیره به کجا زنگ میزنه ؟:تعجب2:

627-سکوت شیشه ای یعنی چی ؟نمی دونم

628-پشه ها روزا کجا می رن؟میرن پیش دوستانشون تو نت تا شب بیان برای نیش زدن .

629-همین الان توی دست چپت چی هست؟هیچی:تعجب2:

630-چلو کباب یا آب گوشت؟هر دو

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FHZmYzS3

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
بازم من :نیش: دیگه خجالت میکشم بیام :خجالت: یکی بیاد بهم روحیه بده :12:​خدا روشکر

631-اگه سهام بانک مرکزي مال تو بود چيکار ميکردي؟خیلی کارا

632-آخرين دروغي که گفتي چي بود؟دروغ نمیگم .

633-چرا همه ي بچه هاي ايران شعر يه توپ دارم قل قليه رو بلدن؟از بس مادران خلاقی دارن .

634جن ديدي؟نه

635-چرا جوجو جيک جيک ميکنه يا گاو ما ما مي کنه يا گوسفند بع بع مي کنه ؟خدایا کمکم کن من چی جواب این آقا یوسف رو بدم .

636-به نظرت ميشه بدون کار کردن پول زياد در آورد؟بله جدیدا میشه

637-اگه بهت بگن الان نامرئي هستي اولين کاري که ميکني چيه؟بهش فکر نکردم .

638-اوستا را خوندي؟انحيل را چي؟تورات را چي ؟بله خوندم اوستا رو نخوندم .

639-لپ لپ خريدي تا حالا؟بله

340- برا چی اون وقت خریدی ؟برای فاطمه سادات هر سوره ای که حفظ می کرد یه لپ لپ جایزه می گرفت اون زمان دو سال ونه ماهه بود .

342-از کي بد کتک خوردي ؟از ..........

643-تا حالا افتادي تو جوب ؟بله

644-تا حالا شده کاري کني که بعدش مجبور به فرار شي ؟بله

655-خونه خاله کدوم وره ؟ نگی از این وره از اون وره هااا ! یه چیز دیگه بگو :15:
:تعجب2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FHbj9UYy

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
6-مد چيه و چگونه درست ميشه؟هر چیزی که بیشتر از میانگین باشه مد میشه می تونه راجع به لباس وطرز آرایش صورت و..... باشه بیشتر از جوون ها شروع میشه .

657-کمال همنشيني با دوستان در تو اثر کرده؟بلی

658-چرا تو فيلم ها جادو گر هميشه زنه؟مکر زنها زیاده شاید به همین خاطر جادوگرها رو زن انتخاب می کنند .

659-نماز جمعه اصولا چند رکعته؟اصولا دو رکعت بود .

660-ميتوني باور كني يه روز مدير گوگل بهت پيشنهاد همكاري بده؟نه اصلا

661-چرا وقتي آب سر بالا ميره ، قورباغه هوس ميكنه ابوعطاء بخونه ؟ اصلا اين ضربالمثل يعــــــني چه؟:46:

662-شامپو چي استفاده مي کني ؟!تقریبا همه چی

663-ماست موسير چرا اسمش ماست موسيره ( مو چه معني داره ):سوت:

664-تو هم بچه بودي(( قارچ خور)) بازي مي كردي ؟این رو نشنیدم

665-به نظرت نون بيار کباب ببر يعني چي؟اسم یه بازیه

666-نظرت در مورد قالپاق دزدی چیه؟؟؟ معمولا به این آدما میگن دله دزد

667-خط وسط قرص براي چيه؟ :mehdi:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FL8f4Lrd

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
668-الان چه حسی داری انقدر سوالای من را جواب دادی ؟چی بگم آقا یوسف واقعا اگر تو زندگیم اینقدر تلاش می کردم الان یه کاره ای شده بودم برای خودم ها .

669-جنگل رو بیشتر دوست دارید یا کوه رو؟هر دو

670-اگه قرار باشه یه نقاشی از دنیا و آدمهاش بکشی چی میکشی؟عکس یه مادر که فرزندش رو در آغوش گرفته

671-تصویر رویایی ذهن خودت از دنیا چیه؟(دوست داری دنیا چه شکلی باشه؟واقعا قشنگتر از اینی که هست بدون جنگ

672-به نظرت نخستین گلی که روی زمین رویید چه گلی و قاصد چه پیغامی بود؟گل نرگس واین که شاید این جمعه بیاد شاید .....

673-چرا در طول تاریخ دروغ ها باورکردنی تر از حقیقت بوده اند؟رنگ وزیور گناه همیشه انسان ها رو به چالش می اندازه

674-در زندگی آیا با کسی برخورد کرده ای که حس عمیقی رو در وجودتون بیدار کرده باشه؟بلی

675-انسانها قریب صد سال عمر میکنند ودر پاسخ به کوتاهی هایشان میگن: فرصت ها کم بودند...چرا ؟چون واقعا کمه

676-اگر آخرین انسان روی زمین شما بودی و صدای در زدن را می شنیدی چه احساسی پیدا می
کردی؟احساس می کردم خدا من رو داره صدا می زنه ومی گه بیا کنار خودم تا تنها نمونی

677-فک کنم جزغاله شدی
sncoa2oyyubiso8s97a.gif
جزغاله که واقعا شدم .

678- بازم بیام :ترس:مرسی دستت درد نکنه

679-واقعا بازم بیام :فکر::نیش:بیا

680- دستت بهم برسی میزنی منو دیگه هااا ؟ :ترس:فکر کنم دست همسرم بهت برسه حسابی میزنتت .

مرسی از جوابات:گل:​خواهش می کنم .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FTeKjmqz

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
با سلام بذارین منم چند تا سوال کنم سلام کمرنگ عزیزم خوش اومدی:گل:

681- نظر شما در مورد تساوی حقوق زن ومرد چیست ؟گاهی اوقات احساس می کنم در حق خانم ها کوتاهی میشه .

682- از نظر شما حجاب مصونیت است یا محدودیت ؟هر دو عزیزم حجاب ایجاد امنیت نسبی برای یک خانم می کنه ولی مسلما حجاب محدودیت هایی را برای خانم ایجاد می کنه ولی نه محدودیتی که زندگی رو براش مشکل کنه وبرای اون محدودیت ها هم چاره ای هست مثلا من خودم دوچرخه سواری رو خیلی دوست دارم خب مسلما با چادر که حجاب برتر هست نمی تونم دوچرخه سواری کنم به همین منظور باید به جایی مثل جنگل چیتگر برم تا راحت باشم خب این یه جور محدود شدنه البته این نظر شخصی من بود :54:
.

683- از نظر شما نقش پدران در تربیت فرزندان بیشتر است یا نقش مادران ؟کمرنگ عزیزم نقش هیچ کدوم رو نمیشه کمرنگتر دونست هر دو به یک میزان ولی با رفتارهای گوناگون ودر نقش های مختلف در تربیت فرزندان نقش دارند .

684- آیا تا به حال دروغ گفته اید ؟خدا رو شکر از روی عمد وبا نیت قبلی خیر ولی حتما در جاهایی امکان داره غیر از حقیقت رو گفته باشم ولی در کل با دروغ چه از نوع مصلحتی وغیر مصلحتی میونه ی خوبی ندارم .

ممنون که پاسخ میدین فائزه خانمخواهش می کنم کمرنگ جان ومن رو ببخش که به خاطر زیادبودن سوال ها دیر پاسخ سوالا های زیبات رو دادم .:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2Fjz7vlhP

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام آبجی فائزه دوست داشتنی من:بغل:
خوشحال میشم به سوالاتم جواب بدی :12::5:

سلامممم به گل زیبای انجمن نرگسی خودم:گل:
خواهش می کنم عزیزم منم خوشحالم که بو رو اینجا می بینم .خوش اومدی .:84:

685-آرزو و هدفت در زندگی چیه؟:نیش2:ان شالله بتونم یه انسان کامل از هر نظر بشم .

686-دوستی رو در چی تعریف می کنی؟در عشق وپاکی وخلوصی که بین قلب ها جاری میشه دراینکه بدونی کسی همیشه به یادته وبدون اینکه باشی برات دعای خیر می کنه وهمیشه انتظارت رو می کشه .
.
687-اگر بخوای صفت خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟:راز:یه مامانی که می خواد خیلی مهربون باشه.

688-ازچه افرادی خوشت میاد و از چه افرادی بدت میاد؟:دوست:از انسان های خالص وبی ریا وپاک خوشم میاد واز انسانهای دو رو ومنافق به شدت بدم میاد .

689-تاحالادچار عذاب وجدان طولانی مدت شدی؟:ترس:بلی

690-بهترین الگوت در زندگی؟:بدجنس:مادر وزندگی

691-نظرت راجع به این جمله؟(خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو):18:موافق نیستم

692-چقدر برای هدفت در زندگی تلاش میکنی؟:فرار:نسبتا زیاد

693-5 تا چرایی که توی زندگی هنوز پیداشون نکردی؟:ناراحت:راه زیادی مونده.

694-اگه خودت الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت میکردی و ازش سوال میپرسیدی؟از نرگس عزیزم
:نیش2:

w8lasv4clcy6xzs07rz.gif

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=8#ixzz2Fk2OTfya

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام فائزه جون دوست خوبم:دوست:سلاممم میترای عزیزم خیلی خیلی خوش اومدی ممنونم که تا اینجا صندلی داغم رو خوندی .مهلا جونم خوبه؟:زبون::گل:

یه سوال دارم:5:خواهش می کنم عزیزم ولی عجب سوالی داشتی یه سوال پرمعنا که تو دلش هزاران سوال نهفته هست .

695 زندگی رو سخت میگری یا آسون میشه یکم توضیح بدی برامون؟

از کجای زندگی برات بگم از ازدواج از ارتباطاتم از درس خوندن هام از بچه داری وهمسر داری از سختی ها وشیرینی هاش از بالا وپایین

شدن هاش از گذر ایام از دوران کودکیم که به جنگ سپری شد .از جوونی ....در همه ی مراحل زندگی سخت تلاش وکوشش کردم گاهی

شنیدم ولی خودم رو به نشنیدن زدم .گاهی چشم هام رو بستم وگاهی مهر سکوت بر دهانم زدم .گاهی به تلخی گریستم وگاهی با

تمام انرژی خندیم .گاهی کودکانه بالای درخت بودم وگاه در کودکی همچون آدم بزرگی بزرگ شدم .زندگی سخت بود وهست ولی نه آن

سختی که من رو از میدون بدرکنه .شاید به نوعی آدم سخت گیری بودم سخت برای خودم نه دیگران برای اینکه همیشه خواستم تا

اطرافیانم وعزیزانم خوب باشند .بخندند ولذت ببرند واغلب خودم رو در هیاهوی زندگی فراموش کردم .خدای خوبم همیشه وهمیشه در

کنارم هست در همه ی سختی ها ومگر نه اینکه ما انسان را در سختی آفریدیم .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=8#ixzz2Fk5jfAsW

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
698- از فال و طالع بینی خوشتون میاد؟نمی تونم بگم نه سارا جون ولی اعتقادی ندارم .

699- اولین غذایی که درست کردین رو یادتون میاد؟ چی بود؟ خوب از آب درومد یا اینکه خدای نکرده شفته، سوخته یا ... شد؟!راستش یادم نیست ولی اگر تعریف نباشه تو این زمینه تبحر داشتم .

700- کدوم بهتون بیشتر آرامش میده؟ دریا یا آسمون؟آسمون

ممنونم سارای عزیز ودوست داشتنی من .:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=9#ixzz2Fk8lLB2e

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام فائزه جانم :بغل:سلاممممممممممممممممممم به دوست جان من مریم عزیزم وخواهر نازنینم .من به عنوان حسن ختام این صندلی داغ سوالات مریم رو در آخر جواب دادم سوالات 700 تا بود .

من هم اومدم با چند تا "اگه" :12:خیلی خوش اومدی دوست خوب من ومهربونم .:14:

395- خودت رو جای واژه ها و عبارت های زیر بگذار و هر حالتی که دوست داشتی رو در یک کلمه براشون بنویس.

اگه ماهی از سال بودم: شهریور

اگه یه روز هفته بودم: شنبه

اگه یه عدد بودم: 18

اگه یه جهت بودم:بالا

اگه یه همراه بودم:دوست داشتنی

اگه یه نوشیدنی بودم: چای داغ

اگه یه درخت بودم : درخت کاج

اگه یه گل بودم :مریم

اگه آب و هوا بودم: بارانی

اگه یه رنگ بودم: سبز سبز سبز

اگه یه پرنده بودم: پرستوی مهاجر

اگه یه صدا بودم : فریاد

اگه یه فعل بودم : می توانم

اگه یه خیابون بودم : ولیعصر

اگه یه پنجره بودم: می گشودم

اگه تاریخ بودم :آن را عوض می کردم

اگه یه فیلم بودم: مارمولک

اگه پزشک بودم: محبت

اگه یه وسیله آشپز خونه بودم:قوری

اگه یه ساز بودم: نی

اگه یه کتاب بودم: کلام خدا(قرآن)

اگه شعر بودم: شعر خدای قیصر امین پور

اگه یه اسم بودم: فائزه

اگه طبیعت بودم : زیبا

اگه یه حس بودم : عشق

اگه یه بازی بودم : بازی دنیا

اگه یه حیوون بودم : انسان

اگه حکم دادگاه بودم : عدالت

اگه یه میوه بودم :سیب

اگه یه هنر بودم : هنر لبخند زدن

اگه یه جاده بودم :بی انتها تا خدا...

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=8#ixzz2FkEr1Ui1

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
این صندلی داغ با تمام کمی وکاستی های من به پایان رسید .

ممنونم از بارون عزیزم برای همه ی لطف وصفا ومهربانی هاش

ممنونم از همه ی دوستان عزیزم که مطالب من رو با سعه صدر خوندن ونظراتشون رو دادم .

ممنونم از همه ی ابراز لطفت های بی پایان شما .

پوزش می خوام به خاطر کمبود هایی که احساس کردین

پوزش می خوام از اینکه پاسخ دادن هام طولانی شد ولی امیدوارم عشق وعلاقه من وتلاشی که برای پاسخ به سوال ها دادم رو در نظر بگیرید .

از آقای علی احمد زاده ی عزیز ممنونم که همیشه همراه وبا دقت مطالب رو بررسی می کنند و

ممنونم از مریم عزیزم که همیشه با صحبت هاش من رو به کارم دلگرم می کرد

ودر آخر ممنونم از همسر خوبم سید امیر وفرزاندانم که به من اجازه دادن تا زمان تنهایی خودم رو بدون اونها سپری کنم و

در کنار شما دوستان ایران انجمن باشم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی وما رستگار

یا حق

فائزه

:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام سلام:دوست:

خـــــــب طولانی ترین صندلی داغ ایران انجمن هم مثل هر اتفاق دیگه به پایان رسید.:18:
از فائزه بانو که با صداقت و زیبایی به تمام سؤالات ما جواب داد تشکّر می کنم؛:شاد:
و از همه ی شما گلای انجمن که به دیدن این تاپیک اومدید و ردّپایی باقی گذاشتید کمال تشکّر رو دارم.:شاد:
امیدوارم برای فائزه جان هم یه اتّفاق شیرین به یادگار مونده باشه.:شاد:

تقدیم به فائزه ی نازنین ایران انجمن.
سرزمین وجودت آباد و زیبا:14:

12_172425_3.jpg

3 دی 91

تا صندلی داغ بعدی که خیلی زود از راه می رسه بدرووود.:گل:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا