• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرات و پیشنهادات بخش صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi Askari

مدير فنی
امیدوارم در سال جدید خیلی پر شور تر و بهتر صندلی داغ رو برگزار کنید
یک نظر از مدیران قدیمی که براشون صندلی داغ نذاشتید براشون بذارید.
ممنون

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام:گل:

یک پیشنهاد: در سوالات صندلی داغ اون سوالی که نظر مهمان رو در مورد کاربران ایران انجمن می پرسه رو به نظر من بهتره تغییر داد. من یادمه وقتی اون سوال رو جواب دادم خیلی خسته شدم چون تعداد نام کاربران خیلی زیاد بود و همچنین بعضی ها رو نمی شناختم و شرمنده می شدم. از نظر من نام های 50 نفر برترین تشکر شده ها کافیه. چرا برترین تشکر شده ها چون یک کاربر هر چی بیشتر ازش تشکر شده بیشتر میشناسنش.

یک انتقاد: عذر می خوام من هنوز توی نظرسنجی شرکت نکردم چون فکر می کنم لزومی به شرکت نیست. به این دلیل که تعداد دو انتخاب از نظر من نیازی به نظر سنجی نداره و میشه مثلا به ترتیب تاریخ ثبت نام در صندلی داغ بدون نظرسنجی مهمانان رو بر روی صندلی نشوند. به نظر من باید تعداد انتخاب ها حداقل 4 تا باشه

با احترام:احترام:

baroon

متخصص بخش ادبیات

صندلی داغ هامون دارن سرد میشن.
اینطوری باشه... :...:
مواظب باشید! :15::اخم::65:
:نیش2:
:38:

baroon

متخصص بخش ادبیات

یک پیشنهاد: در سوالات صندلی داغ اون سوالی که نظر مهمان رو در مورد کاربران ایران انجمن می پرسه رو به نظر من بهتره تغییر داد. من یادمه وقتی اون سوال رو جواب دادم خیلی خسته شدم چون تعداد نام کاربران خیلی زیاد بود و همچنین بعضی ها رو نمی شناختم و شرمنده می شدم. از نظر من نام های 50 نفر برترین تشکر شده ها کافیه. چرا برترین تشکر شده ها چون یک کاربر هر چی بیشتر ازش تشکر شده بیشتر میشناسنش.

یک انتقاد: عذر می خوام من هنوز توی نظرسنجی شرکت نکردم چون فکر می کنم لزومی به شرکت نیست. به این دلیل که تعداد دو انتخاب از نظر من نیازی به نظر سنجی نداره و میشه مثلا به ترتیب تاریخ ثبت نام در صندلی داغ بدون نظرسنجی مهمانان رو بر روی صندلی نشوند. به نظر من باید تعداد انتخاب ها حداقل 4 تا باشه

با احترام:احترام:

سلام فاطمه جان:گل::دوست:

خب این بستگی به نگاه آدم داره دوستم. اگر اینطور فکر کنیم که هرکسی فقط یک بار براش پیش میاد که نظرش رو در مورد دوستی بگه، خیلی هم شیرینه. اهمّیتی هست که داریم برای یک بار به تک تک دوستامون میدیم.
مهمان عزیز می تونه پست 5 رو توی یک فرصت مناسب و کافی به طور مجزّا بنویسه و پست رو ارسال کنه و بعد بره و این بشه کلّ فعّالیت اون ساعتش توی انجمن.:چشمک: خود من برای اینکه خوب بتونم احساسم رو بنویسم یادمه این هارو با اشتیاق و حوصله توی word نوشتم و بعد انتقالشون دادم:14:
بعد اینکه جمعیّتمون داره روز به روز بیشتر میشه و دوستامون حق دارن بخوان که توی این نظرخواهی اسمشون باشه.
با اجرای پیشنهادت کسانی که به دلیل مشغله یا نبودن در کنارمون کمتر پست میدن ولی قبلاً فعّال بودن کم کم به آخر لیست می رسن. حیفه که یادمون بره.:گل:

این تاپیک هم ضمناً ایجاد شد برای تنظیم سؤالات و همفکری؛ ولی به دلیلی که نمی دونم استقبال نشد. شاید دوستان از لیست حاضر سؤالات انشالله راضی بودن.:شاد:

در مورد انتقادت..
ممنونم. این نظر رو زیاد شنیدم و کمکمون می کنه برای انتخاب کار درست تر.:19:
این یه طرح آزمایشی بود فاطمه جان. در موردش با ادمین هماهنگ می کنم و در موردش صحبت می کنیم.
ممنونم از همیاریت:گل:

لطفاً اگر کسی انتقادی داره توی دلش نگه نداره.:نیش2:
سراپا گوشیم:ایول::گل:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من یه پیشنهاد برای صندلی داغ دارم.

میگم وقتی که یک نفر روی صندلی داغ نشسته که جواب سوالات رو بده.
مثلا اون فرد میخواد جواب سوال من رو بده ، بنظرم بیاد یه Mention یا نقل قول برای من بزنه که مثلا من بدونم که جوابم رو داده اون فرد.

حالا نظر شما هم مهم هست ، بنظرتون این ایده خوبی هست یا خیر ؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

48- نظرت راجع به اين گلا :
قبل اینکه نظرمو بگم یه نقد بکنم :
این لیست کامل نیست بعضی از دوستان اسمشون رو عوض کردن بعضیا دیگه انجمن نمیان بعضیا مثل خود من اسشمون توی این لیست نیست و هیچوقت هم اصلاح نمیشه . اگه update بشه خیلی خوبه :گل:

لیست دوستانمون به روزرسانی شد.:19:
البته تا به حال چندین بار به این لیست رسیدگی شده. متغیر هست.
مسلما هنوزم کامل نیست. یک عده از دوستامون مدّتی میرن و نیستن باعث میشه اسمشون پررنگ به نظر نیاد و عدّه ای هم قبلاً فعالیتی نداشتن و حالا حتی ممکنه مدیر باشن. یک قسمتی از جمعمون دائم در حال نوسان و تحوّل هست.
به هر حال به هر نحوی اگر کسی جامونده و تو خاطرمون نبوده عذرخواهی می کنم و طبق این بند از نوشته های ثابت هر صندلی داغ، اعلام می کنم که اگر مایل هست اسمش در لیست قرار بگیره، اطلاع بده.:گل:

اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.

baroon

متخصص بخش ادبیات
با سلام

من یه پیشنهاد برای صندلی داغ دارم.

میگم وقتی که یک نفر روی صندلی داغ نشسته که جواب سوالات رو بده.
مثلا اون فرد میخواد جواب سوال من رو بده ، بنظرم بیاد یه Mention یا نقل قول برای من بزنه که مثلا من بدونم که جوابم رو داده اون فرد.

حالا نظر شما هم مهم هست ، بنظرتون این ایده خوبی هست یا خیر ؟

احمد گل اونطوری فقط جواب سؤالای خودتو می خونی. برای همین من نمی ذارم! :بدجنس::15:
مزاح کردیم. :نیش2::دوست: اگه دوست داشته باشن بله خب میشه این کارو کرد. به نظرم برای مهمونا سخت میشه که برای هر پست از Mention استفاده کنن. بنابراین به شکل قانون و نکته ی الزامی قیدش نمی کنیم امّا اگر مایل بودن این رو لحاظ کنن و اینکه شما توی پستت از ایشون بخواه که لطفاً مطّلعت کنن.
اگر بازخوردش خوب بود و موافقت باقی رو هم کسب کردیم، به شکل بندی از قانون صندلی داغ ثبتش می کنیم. :گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پیشنهاد: چطوره این دور نظرسنجی خانم و آقا قاطی باشه.. آخه حس می کنم تعداد خانومای فعال تو انجمن بیشتر از آقایونه:شاد2:
انتقاد:خواهش می کنم صندلی داغ بدون نظرسنجی نزارین.. با نظرسنجی یه شور و حال دیگه ای داره:34:

پسرخاله

کاربر ويژه

لیست دوستانمون به روزرسانی شد.:19:
البته تا به حال چندین بار به این لیست رسیدگی شده. متغیر هست.
مسلما هنوزم کامل نیست. یک عده از دوستامون مدّتی میرن و نیستن باعث میشه اسمشون پررنگ به نظر نیاد و عدّه ای هم قبلاً فعالیتی نداشتن و حالا حتی ممکنه مدیر باشن. یک قسمتی از جمعمون دائم در حال نوسان و تحوّل هست.
به هر حال به هر نحوی اگر کسی جامونده و تو خاطرمون نبوده عذرخواهی می کنم و طبق این بند از نوشته های ثابت هر صندلی داغ، اعلام می کنم که اگر مایل هست اسمش در لیست قرار بگیره، اطلاع بده.:گل:

اسمه منم در لیست قرار بدید خانم ناظم:خجالت2:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
پیشنهاد: چطوره این دور نظرسنجی خانم و آقا قاطی باشه.. آخه حس می کنم تعداد خانومای فعال تو انجمن بیشتر از آقایونه:شاد2:
انتقاد:خواهش می کنم صندلی داغ بدون نظرسنجی نزارین.. با نظرسنجی یه شور و حال دیگه ای داره:34:

منم موافقم که خانم و آقا قاطی باشه اتفاقا میخواستم بگم
فاطمه خانوم مطمئنید این فقط یک حسه :نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مهدی الان منو مسخره کردی؟ :مشکوک: در همه عمرت یه بار حرف منو تایید کردیااا :31:

یه پیشنهاد دیگه دارم. برای مدیریت بهتر و ساده تر ثبت نام صندلی داغ و جلوگیری از ازدیاد اسپم ها خوبه که تاپیک ثبت نام صندلی داغ رو بسته نگه دارید. اما هر بار که می خواید صندلی داغی رو شروع کنید یک تاپیک دیگه بزنید و در اون از همه کسانی که می خوان رو صندلی داغ بشینند دعوت به ثبت نام در اون تاپیک کنید و به مدت چند روز اون تاپیک رو باز نگه دارید. بعد که مهلت ثبت نام تموم شد تاپیک رو با تاپیک ثبت نام صندلی داغ ادغام کنید و دوباره ببندید. :احترام:

TAHEREH

متخصص بخش

14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12:)

27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2:)

به نظرتون بهتر نیست حالا که آیدا خانم نیستن اخر این سوالا رو وردارین؟

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

به نظرتون بهتر نیست حالا که آیدا خانم نیستن اخر این سوالا رو وردارین؟

ممنون از پیشنهادتون:گل: ان شا الله از دفعه بعد سوال اولی رو به حرفتون گوش می دم ولی سوال دومی رو دلم نمیاد:خجالت2:
و جهت اطلاع آیدای عزیز همون سنجاقی:sanjaghi: هستند که قبلا مدیر صندلی داغ بودند و برای من یکی از بهترین دوستان انجمن هستند:nicolnici:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا