Mahdi Askari
مدير فنی
امیدوارم در سال جدید خیلی پر شور تر و بهتر صندلی داغ رو برگزار کنید
یک نظر از مدیران قدیمی که براشون صندلی داغ نذاشتید براشون بذارید.
ممنون
یک نظر از مدیران قدیمی که براشون صندلی داغ نذاشتید براشون بذارید.
ممنون
سلام:گل:
یک پیشنهاد: در سوالات صندلی داغ اون سوالی که نظر مهمان رو در مورد کاربران ایران انجمن می پرسه رو به نظر من بهتره تغییر داد. من یادمه وقتی اون سوال رو جواب دادم خیلی خسته شدم چون تعداد نام کاربران خیلی زیاد بود و همچنین بعضی ها رو نمی شناختم و شرمنده می شدم. از نظر من نام های 50 نفر برترین تشکر شده ها کافیه. چرا برترین تشکر شده ها چون یک کاربر هر چی بیشتر ازش تشکر شده بیشتر میشناسنش.
یک انتقاد: عذر می خوام من هنوز توی نظرسنجی شرکت نکردم چون فکر می کنم لزومی به شرکت نیست. به این دلیل که تعداد دو انتخاب از نظر من نیازی به نظر سنجی نداره و میشه مثلا به ترتیب تاریخ ثبت نام در صندلی داغ بدون نظرسنجی مهمانان رو بر روی صندلی نشوند. به نظر من باید تعداد انتخاب ها حداقل 4 تا باشه
با احترام:احترام:
48- نظرت راجع به اين گلا :
قبل اینکه نظرمو بگم یه نقد بکنم :
این لیست کامل نیست بعضی از دوستان اسمشون رو عوض کردن بعضیا دیگه انجمن نمیان بعضیا مثل خود من اسشمون توی این لیست نیست و هیچوقت هم اصلاح نمیشه . اگه update بشه خیلی خوبه :گل:
اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.
با سلام
من یه پیشنهاد برای صندلی داغ دارم.
میگم وقتی که یک نفر روی صندلی داغ نشسته که جواب سوالات رو بده.
مثلا اون فرد میخواد جواب سوال من رو بده ، بنظرم بیاد یه Mention یا نقل قول برای من بزنه که مثلا من بدونم که جوابم رو داده اون فرد.
حالا نظر شما هم مهم هست ، بنظرتون این ایده خوبی هست یا خیر ؟
لیست دوستانمون به روزرسانی شد.:19:
البته تا به حال چندین بار به این لیست رسیدگی شده. متغیر هست.
مسلما هنوزم کامل نیست. یک عده از دوستامون مدّتی میرن و نیستن باعث میشه اسمشون پررنگ به نظر نیاد و عدّه ای هم قبلاً فعالیتی نداشتن و حالا حتی ممکنه مدیر باشن. یک قسمتی از جمعمون دائم در حال نوسان و تحوّل هست.
به هر حال به هر نحوی اگر کسی جامونده و تو خاطرمون نبوده عذرخواهی می کنم و طبق این بند از نوشته های ثابت هر صندلی داغ، اعلام می کنم که اگر مایل هست اسمش در لیست قرار بگیره، اطلاع بده.:گل:
پیشنهاد: چطوره این دور نظرسنجی خانم و آقا قاطی باشه.. آخه حس می کنم تعداد خانومای فعال تو انجمن بیشتر از آقایونه:شاد2:
انتقاد:خواهش می کنم صندلی داغ بدون نظرسنجی نزارین.. با نظرسنجی یه شور و حال دیگه ای داره:34:
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2
به نظرتون بهتر نیست حالا که آیدا خانم نیستن اخر این سوالا رو وردارین؟