تبریک میگم سال آبی/زراعی جدید رو خدمت دوستان..... :2:
امیدوارم که سال قابل قبولی از نظر بارش های آسمانی پیش رو داشته باشیم، بخصوص برای مناطقی که میزان بارش اونها میتونه برای مردم بخش قابل توجهی از کشور مهم و حیاطی باشه/ و همچنین سالی خوب، سرشار از بهترین ها برای زندگی شخصیتون :104:
در مورد سال آبی گذشته، شاید بهترین اتفاق بارش برف های پی در پی در فصل زمستان بود، (دی ماه و نیمه دوم بهمن ماه) که پس از چندین سال شکل و ظاهری جدید و البته زیبا و جالبی به منطقه بخشید. :زمستان:
و بدترینش هم به نظر من آلودگی هوا بود، که حتی من چندین بار در اینباره شکایت کردم:94:/ و به نظر من مهمترین و غالب ترین پدیده ای بود که در این سال آبی اتفاق افتاد، که خیلی هم غیر معمول بود و در خیلی از روزها و ماه های سال آبی 92-93 با اون مواجه بودیم، بخصوص در طی فصول پاییز، زمستان و بهار.
حالا دیگه نمیدونم که.......... :103:
اما از نظر بارش سال آبی 93-92 برای اینجا، سال قابل قبولی بود. :چشمک2:
پاییز 92 با وجود اینکه شروع چندان خوبی نداشت و گفته شده بود که میزان بارش ها تمایل به کمتر از نرمال خواهد داشت، ولی خوشبختانه میزان بارش اینجا نزدیک به نرمال بود و پاییز 92 چندان نوید بخش یک سال آبی خشک برای ما نبود. :104:
زمستان 92 هم که بارش اینجا عالی بودن/برف هایی که هر هفته ما رو همراهی میکردن،

میزان بارش فصل بهار هم برای روستای نجف آباد قابل قبول بود! :104:. در کل از نظر میزان بارش OK بود.
از نظر دمایی هم همونطوری که از روند ماه ها مشخص بود، بیشتر ماه ها نسبت به سال آبی گذشته سردتر بودن.:93: بخصوص در بازه زمانی اول مهر تا اواخر فرویدین ماه، و همونطوری که فکر میکردم 9 یا 10 ماه، (یا شایدم 11 ماه!) از این سال آبی سردتر از مدت مشابه در سال 92-91 بودن.
(آمار ماه شهریور هم هنوز در نیومده، هر چند که رو این یکی چندان نمیشه حساب کرد.

ولی مرداد ماه با وجود اینکه حداکثر دمای روستا برابری کرد با حداکثر دوره آماریش (40.6) ولی بطور کلی نسبت به مرداد سال گذشته کمتر گرم بود.)
اینم میزان بارش استان در سال آبی 93-92:
موفق باشید دوستان....

و تبریک مجدد :atish: