• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
دوستان اينجا دما ٧ درجست و دماي حسي ٥

ولي باران نمياد نميدونم چيه مثل برف و باران خيلي ريزه

فكر ميكنم در ارتفاعات بالا و لايه هاي بالا بارش به صورت برفه و هوا خيلي سرده !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خلاص

ecmwf خیال همه ما رو راحت کرد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر

نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این فرودگاه که امروز خیلی خراب کرد. منطقه ما از این رگبار اخیر راحت 3 4 میلیمتر رو اومد ولی فرودگاه فقط 0.8 میلیمتر ثبت کرده!!!!!:ناراحت:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خلاص

ecmwf خیال همه ما رو راحت کرد. عالی آپدیت زد . خدا رو شکر

نقشه بارش بارش برف مدل ecmwf منطبق بر همون نقشه پیش بینی اولیه خودم هست:خجالت2::گل:

نميدونم شما يادتونه يا نه ؟؟

ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!

عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!

سیبری

کاربر ويژه

ولي چند سال پيش بود كه ساكن كرمانشاه بودم و شما به من مي گفتيد كه يكي از بهترين حالت هاي بارش برف براي غرب كشور شكل گيري يك سردچال و كم فشار داراي هسته سرده !!!

عجب دنياي جالبيه الان كه بايد آرزوي نفوذ پرفشار مهاجر و يك سيستم غيرديناميك داشته باشم و از اينجا نظاره گر عملكرد اين سرد چال!!!

بر عکس امسال که شما شمالی هر چی بوده کم فشار با هسته سرد بوده و خبری ازپرفشارهای شمالی نبوده

miras?

New member

سلام
علی اقا چخبر از تورنتو؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمودار متئوگرام پیش بینی وضعیت جوی فرودگاه مشهد بر اساس مدل ECMWF

50.gif

تاریخ : پنجشنبه سی ام بهمن 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

80 نظر

آپدیت : جمعه اول اسفند 1393 ساعت 22:10​

ali_kermanshah

کاربر ويژه
یادمه به سختی در رو باز کرده بودی و ازکوچه که تو برف دفن شده بود عکس گذاشتی و پست زدی اینجا قطب شمال

اره يادش بخير

هر چقدر از زمان اون برف سنگين مي گذره و به اون روز ها فكر مي كنم متوجه شرايط استثنايي كه اتفاق افتاد ميشم .
متاسفانه ٣ روز هم برق نداشتيم و نميتونستم زياد عكس بگيرم

حالا اگر دوست داشتيد سر يه فرصت خوب چند تا از اون عكس ها كه تا حالا روي نت نذاشنم را ميزارم

عكس برف و قنديل و چند عكس هم كنار ساحل با برف يك متري

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جمعه 1 اسفند1393 ساعت: 22:19توسط:عباس رباط جزی
رگبار باران همراه رعدو برق رباط جز وسمت جوین و سبزوار
وب سایت ایمیل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا