Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
بنظر من گرمتر از 25 درجه نمیشه
اینهم به ترتیب برای چهارشنبه و پنجشنبه مشهد:

اینهم به ترتیب برای چهارشنبه و پنجشنبه مشهد:

| The report was made 14 minutes ago, at 07:30 UTC |
| Wind 20 kt from south |
| Temperature 24°C |
| Humidity 15% |
| Pressure 1012 hPa |
| Visibility 10 km or more |
| Few clouds at a height of 4000 ft Scattered clouds at a height of 10000ft Broken clouds at a height of 18000 ft |
شمشک 4 تا 5 سانتیمتر برف که به دلیل بارش برف و عدم دید کافی امروز پیست تعطیل میباشد

جاده چالوس کندوان دما 1 بارش ملایم برف
امام زاده هاشم دما3
گردنه گدوک 7

برف کلاردشت رو نروژ کم نکرده نروژ رو ول کن محمد اینجوری پیش میره تا فردا یه منفی هم میزاره پشت بارشا به نظر من اشتباه میکنه
شمشک 4 تا 5 سانتیمتر برف که به دلیل بارش برف و عدم دید کافی امروز پیست تعطیل میباشد
http://rwis.irimo.ir/اگه به لحاظ تجربی میگی !
باید بگم که تو این موقع از سال اختلاف دمایی به دلیل تغییرات شدید فشاری و توده هوا به شدت زیاده !
من یادمه یه عید میخاستیم بریم آمل ، مهراباد دماش 16 بود با بارش باران ولی امامزاده هاشم برفی بود !
با یه اختلاف دمایی همیشگی نسنج !
ممنون !![]()
البته که نشونه بسیار خوبیه(برای مشهد) چون در اغلب موارد قبل برفای سنگین، هوا غیر عادی گرم بوده نمونش هم دمای 5 دی همین امسالدمای مشهد به 23 رسیده که به نظر من نشونه خوبی برای بارش فردا و پس فردا هست (از روی تجربه)
واسه همینه که حاج محسن(سیبری) دیگه مارو تحویل نمیگیرهقوچان:
چهارشنبه:
پنجشنبه:

سرعت باد در گردنه الماس در مرز گیلان و اردبیل امروز حداکثر به 108 کیلومتر در ساعت رسید و الان هم 81 کیلومتر در ساعته
| Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March | Monday11 March | Tuesday12 March | Wednesday13 March | Thursday14 March |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 13° | -5° | -9° | -8° | -2° | 2° | 3° | 2° | 5° |
| 34 mm precipitation per 24 hours | 34 mm precipitation per 24 hours | 2.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.4 mm precipitation per 24 hours | 1.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|