hamed*zagros
کاربر ويژه
چرا غرب کشور اینجوری شده لانینا برف درست حسابی نمیاد النینو برف درست حسابی نمیاد پس کی میخاد بیاد:ناراحت:
البته پارسال اسفند چندتا برف خوب داشتیم.
چندساله غرب دچار خشکسالی شده. امسال اوضاع بارش خوب شده ولی از نظر دمایی داغونه
چرا غرب کشور اینجوری شده لانینا برف درست حسابی نمیاد النینو برف درست حسابی نمیاد پس کی میخاد بیاد:ناراحت:
البته پارسال اسفند چندتا برف خوب داشتیم.
چندساله غرب دچار خشکسالی شده. امسال اوضاع بارش خوب شده ولی از نظر دمایی داغونه
تهران هم همینطور شدهچرا غرب کشور اینجوری شده لانینا برف درست حسابی نمیاد النینو برف درست حسابی نمیاد پس کی میخاد بیاد:ناراحت:
ادامه بارش برف و تردد در محورهاي کوهستاني فقط با زنجير چرخ |
| |
|
| مدارس خراسان رضوی فردا پنجشنبه تعطیل شد |
| مشهد – خبرگزاری مهر: به دلیل ریزش برف و یخبندان تمام مقاطع تحصیلی در خراسان رضوی فردا پنجشنبه تعطیل شد. |
| به گزارش خبرنگار مهر، آموزش و پرورش خراسان با انتشار اطلاعیه ای با اشاره به برف و نیز یخبندان شدید معابر و خیابانهای در شهرهای این استان تمام مدارس خراسان رضوی را تعطیل کرد. بر پایه این خبر بارش برف بامداد چهارشنبه در مشهد و شهرستانهای این استان آغاز شده و همچنان ادامه دارد و این بارش تا فردا پنجشنبه نیز ادامه دارد. دمای شهر مشهد با کاهش شدید مواجه شده و امشب به 9 درجه زیر صفر می رسد و اغلب شهرهای این استان امشب و فردا دمای زیر صفر را تجربه می کنند. |
از شهرهای دیگه خراسان چه خبر؟ راستی پیش بینی من کمتر بود
:زمستان:
به نظر من فردا باید کل مشهد تعطیل بشه. نمیدونم چرا اینقدر بی فکرن .....بااین برفی که میاد فکر کنم شنبه ادارات هم مشهد تعطیل میشه:iranjoman: