mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
درود ديگر
اگه موافق باشيد طبق قول قبلي عكس هاي مجموعه باغ ارم شيراز رو تقديم شما دوستان عزيز مي كنم.
اگه موافق باشيد طبق قول قبلي عكس هاي مجموعه باغ ارم شيراز رو تقديم شما دوستان عزيز مي كنم.

سلام امیرجانسلام خدمت محمد رضا عزیز و دوستان
همون آماری که روزنامه خراسان داده بود ،کلا تمام برفا رو برده بود رو نمودار ،تمام آمار ها رو خراب کرد
:adambarfy:

| Thursday28 March | Friday29 March | Saturday30 March | Sunday31 March | Monday01 April | Tuesday02 April | Wednesday03 April | Thursday04 April | Friday05 April |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 23° | 21° | 18° | 8° | 8° | 10° | 12° | 14° | 17° |
| 0 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 2.8 mm precipitation per 24 hours | 9 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام خدمت دوستان عزیز...
سیستمی که ورودش را به کشور وعده داده بودیم در حال حاضر در مرزهای شمالغربی و غربی کشور مستقر است...
شمارش معکوس برای نفوذ سیستم به منطقه آغاز شده و همانگونه که آخرین تصویر ماهواره و رعدوبرق هم نشون میده ناپایداری ها آغاز شده...
ملکان در حال حاضر نیمه ابریه و باد شدیدی شروع به وزیدن کرده و از سمت غرب بر تراکم ابرناکی آسمان هم افزوده می شود...
درووددوستان از اون پسره فاكتور بگيريد به طبيعت شيراز توجه كنيد![]()
دروود
اخه اون پسره تو عکس بقدری زیباست که ادم دگ حواسش به طبیعت نیست
راستی. مهرداد دمای دیشب ورامین5/4. -24/6 بوده است
.هر اپ ودر مپ از قوی شدن سرما رانشان میده

خواهش میکنم
درود
لطف جنابعالي مستدام باد
ولي ممل واقعا طبيعت شيراز مست كننده ست راهنمامون مي گفت ارديبهشت شيراز بهشت برين قادر متعال روي زمين هست
ممل مي گم ايستگاهت رو بين المللي نمي كني ؟ كد ICAO ش هم بزار VMM كه v مخفف ورامين m ها هم ميشه ممل.:ایرانجمن:
خوش بگذره مهزداد جان منم دیروز جای دوستان خالی رفتم میدون ولیعصر و درکل یه تهران گردی توپ کردم خیلی خوش گذشت جای همه دوستان خالیمن برم ناهار. بفرماييد نهار!!!![]()
خوش بگذرهسلام بر حضار گرامی
بالاخره از صبح دیروز ما رسیدیم به مملکت همیشه در صحنه و البته از خونه بیرون نرفتم. الانم زجای یزد قصد رفتن به ایلام رو دا ریم و امشب رو کامیاران یا قروه می مونیم.