نوشته اصلی توسط
irani0
بله ..ببخشید نقل اون نا هنجاریه!
خواهش میکنم..
چشم اندازی از وارد شدن MJO به فاز 5 در نقشه ها به چشم میخوره که بر اساس مدلهای آنالوگ هواشناسی و در همبستگی با انسو در فاز خنثی آنومالی کاهش شدید ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار از سمت شمال غرب در نقشه های مربوطه برای ماه ژانویه دیده میشه.
در ضمن من اصولا از رو هوا و یا از خودم حرفی نمیزنم ! مگر اینکه نقشه ها تغییر کنند تا مطلبی که میگم محقق نشه دوست من
Click here to view the original image of 604x627px.
در نمودار های بالا چشم انداز وارد شدن velocity potential در ترازهای 850 و 200 به فاز منفی دیده میشه
----------------------------------------
امروز صبح این دوست عزیزمون از کرج سوالی از من کردند و من گفتم که تغییرات در شاخصهای پیوست این صفحه به چشم میخوره و احتمال وقوع ناهنجاری شدید جوی رو از سمت شمال غرب دادم . خوب ظاهرا نقشه های جی اف اس بهترین زمان رو برای اثری گذاری این تاثیرات به اقلیم کشور ما 15 ژانویه اعلام کرده که بنظرم هنوز هم نباید بهش دل بست چون احتمال تغییرات زیاده!!!!!
خوب با هم اون چیزی که امروز صبح گفتم رو در آپدیت جدید ببینیم:
خیل دلم برای دیدن ناوه عمیقی این شکلی تنگ شده بود!!!!!
بهرحال یک توصیه دارم برای دوستان عزیز
من یک عمریه که دارم نقشه های پیش بینی بلندمدت رو چک میکنم و همین مدل CFSV2 رو بیشتر 8 ماه هست که در حال استفاده ازش هستم
رک بگم این نقشه ها صرفا جنبه آموزشی داره و تنها خوبی که واسه من داشته این بوده که تونستم با استفاده از این مدل ها الگوهای غالب و مفید جوی کشور رو یاد بگیرم!!!!!
می بینید یک اپسیلون تغییرات تو یک نقشه چیکار که نمیکنه ولی واقعا آیا میشه از ماههای خیلی دور و یا نزدیک وضعیت جوی غالب یک ماه رو شناسایی کرد؟!!!!!!!!!!
پس باید بگم که نا امید و غمگین نباشیم.
انشاء الله که همیشه شاد ببینمتون