تصاویری متفاوت از بارش برف اوایل دی ماه 1391 مشهد:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ای ولا پس این برف آخر دی دومین برف مشهده تبریک فکر کنم امیر جان 5 و رد کردید ولی می دونی از اون برف ها بود که خوب خرچ خرچ می کنه زیر کفش دیدی این برفا چقدر حال می دن
تصاویری متفاوت از بارش برف اوایل دی ماه 1391 مشهد:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ای ولا پس این برف آخر دی دومین برف مشهده تبریک فکر کنم امیر جان 5 و رد کردید ولی می دونی از اون برف ها بود که خوب خرچ خرچ می کنه زیر کفش دیدی این برفا چقدر حال می دن
معلوم نیست این شرایط مناسب کی میخاد درست بشه اون موج اگه توی غرب میبارید یا مرکز خیلی بهتر بود تا یزد دیگه خودمون دلایلشو میدونیم
یزد هم جزء همین کشور هست، کرمان وسیستان و یلوچستان هم همینطور، اتفاقا من از بارش برف در یزد بسیار خوشحال شدم چون مدت ها بود بارش درست و درمانی نداشتن!
نمیدونم اما یک حسی بهم میگه نقشه ها کاملا دگرگون میشن! دقیقا عکس حس چند روز پیش رو دارم!
دوستان عزیز
فکر کنم آپدیت فردا آپدیت خوبی باشه:گل:
با اجازه همگی شب خوش و خدا نگهدارتون باشه:گل:
کاچی بهتر از هیچینروز نزدیک 5 میل بارش برای تجریش( شمال تهران) در نظر گرفته که تو این وضعیت اگه واقعا اتفاق بیفته نماز وحشت واجبه
![]()
مهرداد جان لذت بردم از پیشبنی شما:گل:
نقش پرفشار جنب حاره ای بسیار پررنگ دیده میشه! از لحاظ جانمائی مراکز پرفشار و کم فشار بنظر میاد از لحاظ زمانی در اردیبهشت و خرداد ماه قرار داریم البته با دمای اوائل آذرماه!
خواهش مي كنم آرش جان
بله دقيقا
پر فشار جنب حاره اي در ماه ژانويه كه بايد به صورت نرمال در ضعيف ترين حالت خودش باشه قد علم كرده و چون در غرب خاروميانه پيشروي داره جلوب منابع رطوبتي موثر رو گرفته.